Kick-off

Miten Kick-off WordPress-projektia Kotisivut Nytissä?

WordPress-projektin aloittaminen Kotisivut Nytissä on selkeä ja suoraviivainen prosessi, joka perustuu asiakaslähtöiseen lähestymistapaan ja laadukkaaseen palveluun. Tässä kirjoituksessa käymme läpi vaiheet, miten voit aloittaa WordPress-projektin kanssamme ja mitä voit odottaa yhteistyöltämme.

Alustava Suunnittelu ja Ideointi

Ensimmäinen askel projektin aloittamiseen on ottaa yhteyttä Kotisivut Nyt -tiimiin. Voit tehdä tämän täyttämällä yhteydenottolomakkeen verkkosivuillamme, lähettämällä meille sähköpostia tai soittamalla suoraan. Tämä yhteydenotto antaa meille mahdollisuuden ymmärtää tarpeitasi ja toiveitasi tarkemmin. Haluamme kuulla, mitä etsit uudelta verkkosivustoltasi, ja miten voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Kun olemme vastaanottaneet yhteydenottosi, varaamme aikaa alustavaan keskusteluun ja projektin ideointiin. Tässä vaiheessa käymme läpi projektisi yksityiskohtia, tavoitteita ja aikataulua. Tämä on tärkeä vaihe, sillä se auttaa meitä ymmärtämään visiosi ja tarpeesi paremmin, mikä puolestaan mahdollistaa meidän räätälöidä palvelumme juuri sinun liiketoimintasi mukaisesti.

Projektin Aloitus ja Maksuehdot

Projekti katsotaan virallisesti aloitetuksi, kun olemme saaneet 30% palveluhinnasta yrityksemme tilille. Tämä ennakkomaksu varmistaa, että molemmilla osapuolilla on sitoutuminen projektin onnistumiseen ja antaa meille resurssit aloittaa työn suunnittelu ja toteutus. On tärkeää huomata, että tämä ennakkomaksu ei ole palautettavissa eikä hyvitettävissä. Loppusumma suoritetaan vasta, kun projekti on valmis ja olet tyytyväinen lopputulokseen.

Projektin Kulkua ja Viestintää

Koko projektin ajan pidämme sinut ajan tasalla projektin etenemisestä ja mahdollisista muutoksista. Me Kotisivut Nytissä uskomme avoimeen ja rehelliseen viestintään, jotta voimme varmistaa, että projektisi etenee sujuvasti ja tulokset vastaavat odotuksiasi.

Kun projekti on valmis, ja olet tyytyväinen lopputulokseen, suoritat loppumaksun. Tarjoamme koulutuksen uuden sivuston käyttöön, näin varmistamme, että osaat käyttää sivustoasi itsenäisesti.

WordPress-projektin aloittaminen Kotisivut Nytissä on helppoa ja vaivatonta. Meidän asiantuntijatiimimme on valmis auttamaan sinua luomaan vahvan ja vaikuttavan läsnäolon digitaalisessa maailmassa. Ota yhteyttä tänään, niin aloitetaan matka kohti unelmiesi verkkosivustoa!

Viimeisimmät artikkelit

Koodataanko sivustoja alusta asti vai valmisteemalla?

29.1.2024

Koodataanko sivustoja alusta asti vai valmisteemalla?

Kotisivut Nyt suosii räätälöityä lähestymistapaa, tarjoten paremman suorituskyvyn, joustavuuden ja ainutlaatuisuuden verkkosivustoille

Lue lisää
Miten Kotisivut Nytin tarina alkoi?

29.1.2024

Miten Kotisivut Nytin tarina alkoi?

Kotisivut Nyt tarjoaa laadukkaita verkkosivustoja pienyrityksille kohtuuhintaan. Yli 10 vuoden kokemus WordPressista ja WooCommercesta mahdollistaa asiakaskohtaisten ratkaisujen tarjoamisen…

Lue lisää