Yritys

Kotisivut Nyt pyrkii tarjoamaan kustannustehokkaita nettisivuratkaisuja pienyrityksille. Yhtiö toimii aputoiminimenä Suomen Nettimyynti Oy:lle ja sijaitsee Riihimäellä

Pientoimisto Suuressa Pikkukaupungissa

Pienyritysten Verkkoratkaisut

Kotisivut Nyt toimii aputoiminimenä Suomen Nettimyynti Oy:lle, joka sijaitsee Riihimäellä ja erikoistuu verkkosivustoratkaisujen tarjoamiseen pienyrityksille. Olemme omistautuneet tarjoamaan korkealaatuisia palveluita, jotka vastaavat pienyritysten ainutlaatuisia tarpeita ja edistävät niiden kasvua.

Kotisivut Nytin omistajana olen suorittanut korkeakoulututkinnon tietojenkäsittelyssä, ja ammattilaisena koodaan WordPress-verkkosivuja alusta loppuun. Tarjoan täysin räätälöityjä ja käyttäjäystävällisiä nettisivuja, jotka ovat visuaalisesti houkuttelevia ja optimoituja tukemaan asiakkaidemme liiketoimintaa.

10+

tyytyväistä asiakasta

10+

onnistunutta projektia

8+

vuotta kokemusta

KotisivutNyt -tiimi

Tällä hetkellä yrityksessä toimii pelkästään minä, joka vastaa asiakkaiden nettisivujen rakentamisesta ja ylläpidosta. Minut tavoittaa sähköpostitse tai puhelimitse.

Trung Ta

Web-kehittäjä / Yrittäjä

Vapaa-ajalla harrastan juoksua ja lukemista, kun taas työn puolella nautin koodaamisesta ja uusien asioiden oppimisesta.